Gradu vaiheessa

Aamun työn tulos: gradu on 61-sivuinen ja täynnä punakynää. Kirjoitustyö ei siis ole edennyt, vaan olen vasta merkinnyt kohdat, joita pitää parantaa (niitä on paljon). Pituuskasvu on tapahtunut marginaaleja kasvattamalla ja riviväliä venyttämällä. Kasvua se on sekin, ei siinä mitään.

Nyt vain pitäisi jaksaa pureutua itse asiaan ja kirjoitella ne puuttuvat osat, niin gradu saattaisi olla valmis hyvinkin nopeasti. Alkaa vain vähäsen väsyttämään tämäkin projekti. Johan tätä onkin kohta vuoden verran pyöritellyt, muodossa tai toisessa. Varsinaista kirjoitusaikaa on ollut oikeastaan aika vähän, enemmän on mennyt aikaa miettimiseen ja viime kesänä ohjelmointiprojektiin.

3 kommenttia

  1. Älä ajattele pituutta, laatu on tärkeämpää. Tee maltilla ja huolellisesti loppuun asti, niinn lopussa kiitos seisoo. Oma graduni hyytyi loppumetreillä tarkastusvaiheen jälkeen. Korjattavaa löytyi ja korjasinkin ne, mutten enää viitsinyt täydentää latteiksi jääneitä kohtia, vaan kiikutin työn painoon. Tämä sitten mnäkyi arvosanassa. Eximian sijaan sain ””vain” magnan, mikä tietysti sekin on erinomainen suoritus.
    Jestas, että tämä Caminon beta muuten on buginen… typojen korjailu on hankalaa, kun tekstit näkyvät todella omituisesti.

  2. Kyllä se siitä valmistuu! Kirjoitatko muuten suomeksi vai englanniksi?

  3. Suomeksi. Ei kai se mahdoton työ olisi englanniksikaan, mutta parempi näin. Aihe sinänsä voisi kyllä kiinnostaa ulkomaalaisiakin, mutta sepä ei ole minun murheeni tässä vaiheessa.

Kommentointi ei ole käytössä.