Leikkaus on takana

Nonni. Nyt ollaan kitarisoja ja uvulaa köyhempiä. Leikkaus siirtyi ensin torstailta perjantaille akuutin päivystystapauksen vuoksi. Perjantaina minut operoitiin hyvissä ajoin, odottelin jo kotiinpääsyä, mutta leikkauksessa olikin ollut sen verran komplikaatiota, että halusivat pitää yön yli osastolla.

Nyt olen onneksi kotona. Olo on mitä mainioin (sillä, että olen kiskonut tänäänkin jo pari grammaa parasetamolia ja kodeiinit ja ibuprofeenit siihen päälle saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa), mitä nyt syöminen on vähän tavallista hankalampaa.

3 kommenttia

  1. Saat syödä jätskiä ja vetää mömmöjä 🙂 Parane pian.

  2. Moi, otan osaa itselleni on joskus nuoruudessa tehty sama operaatio joka oli kivuliaampi kuin uskoinkaan. terv. Leena

  3. Kylä mie olin jo vähän huolissain ku ei mittään alkanu kuuluu… Get well soon. Kyllä se siitä. Terveiset myös Harrilta

Kommentointi ei ole käytössä.