Orffien Tähti ilmaiseksi

musiikin kuuntelu

Tohtori Orffin ja Herra Dalcrozen kesäsinkku Tähti on saatavilla ilmaiseksi Nokian Musiikkikaupasta, kuulemma. En voi tarkistaa, koska kauppa toimii vain Internet Explorerilla ja Firefoxille sanotaan vain ruma sana. Mac-käyttäjillekin haistatetaan pitkät. Mutta jos nyt sattumoisin kuulut etuoikeutettuun kansanosaan joka XP:llä tai Vistalla ja Internet Explorerilla selaa, niin sieltä saa erinomaista, erinomaista musiikkia lapsille ja aikuisille ilman varallisuuden kulumista vielä parin ainaskin tänään ja ehkä huomenna.

Ei sillä, etteikö Tähti olisi niin korea kappale, että siitä kannattaa jotain maksaakin. On meinaan hyvä, niinkuin Orffeilla yleensäkin. Odottelemme suhteellisen hurjalla innolla lokakuuta ja Orffien uutta levyä. Eli jos ilmaisuudella ei ole niin väliä, niin myös Musiikkilataamosta, MTV3:n musiikkikaupasta ja Netanttilasta löytyy. Tamperelaiset voivat suunnata FM-musiikkiin.

2 kommenttia

  1. Otin pois, kun ensin hävittivät osan blogeistani Blogilistalta ihan omatoimisesti ja oli se sotku niiden hämärien käyttöehtojen kanssa. Totesin, että huono palvelu, ei kannata käyttää. Suosittelen vaihtoehtoisia menetelmiä, Bloglines ja Google Reader ovat hyviä.

Kommentointi ei ole käytössä.