Lautapelioppaan vuosiäänestys

lautapelit

Osallistu Lautapelioppaan vuosiäänestykseen!Taas on se aika vuodesta, kun lautapelejä pistetään paremmuusjärjestykseen. Lautapelioppaan vuosiäänestys on käynnissä ja jatkuu 20.9.2009 asti. Osallistu ja kerro, mitkä olivat sinun mielestäsi parhaat lautapelit, joita viimeisen vuoden aikaan olet pelannut.

Äänestyslomake. Äänestyksessä saa äänestää kaikkia pelejä, oli ne julkaistu milloin hyvänsä, kunhan olet pelannut niitä viimeisen vuoden sisään. Äänestyksessä täytyy äänestää vähintään viittä eri peliä, koska äänestyksen ulkopuolelle halutaan tietoisesti jättää johonkin tiettyyn peliin erikoistuneet spesialistit.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.