Kingdom Rush ja Gemcraft Labyrinth

lautapelit

Tornipuolustuspelit ovat hauskoja. Viime aikoina olen hakannut joitakin tunteja Gemcraft Labyrinthiä. Siinä on kyllä hieno peli. Uudempi tuttavuus on Kingdom Rush, jossa mennään perinteisellä fantasiakaavalla. Peli on tavallaan vähän kankea, kun tornien paikat on pakotettu ja niin edelleen, mutta mukava tuota silti on läiskiä — ja se on erinomaista vaihtelua Gemcraftille.

Molemmat pelit ovat siinä määrin viihdyttäviä, että päätin satsata kummankin kohdalla viisi dollaria premium-sisällön ostamiseen. Viisi taalaa on sopivan pieni summa, että sen maksaa vaivatta. Gemcraftin kohdalla premium-sisällöstä sai ehkä hitusen enemmän hyötyä, mutta suurin motivaatio on ehdottomasti pelintekijöiden tukeminen. Maailmassa, jossa tuntuu, että kaiken pitäisi olla ilmaista, on oikeastaan ihan mukava tukea vähän pelintuottajia.

Molemmat pelit löytyvät Armor Gamesin sivuilta:

Gemcraft löytyy myös Kongregatesta:

Molempia pelejä voi suositella lämpimästi kaikille tower defence -genren ystäville.

Kingdom Rush