coComment

tietokoneet

coComment on nokkela keksintö. Sivuston idea on kerätä talteen kaikki kommentit, joita blogeihin jätät, ja seurata keskusteluja. Kun kommenttisi saa vastauksia, näet sen coCommentista. Tämä on kätevää, mikäli kommentoi moneen blogiin – ei tarvitse käydä kyttäämässä, onko kommenttiin vastattu, vaan kaikki keskustelut näkee suoraan yhdeltä sivulta.

Kannattaa kokeilla. coComment tukee useimpia selaimia ja blogialustoja. coComment on muuten myös erittäin tyypillisen Web 2.0 -sovelluksen näköinen. Mikäs siinä, tulee tuttu ja turvallinen olo…

2 kommenttia

  1. Tällaista olin jo kaipaillutkin jossakin kommentissani jonnekin, jota en siis enää muista, missä… Kun vain taas arvaisi rekisteröityä…

  2. Rohkeasti vaan, hyvin tämä näyttäisi toimivan. Vuodatuksen blogeissa systeemi ei ihan täysin toimi, koska blogien sivuja ei ole nimetty ihan riittävän loogisesti, mutta siinäkin riittää, että korjaa pari kohtaa tiedoista itse. Hirveästi ei ole vielä vastauksia ropissut kommentteihin, joissa coCommentia olen testannut, mutta ihan hyvältä tämä näyttäisi.
    Ilmeisesti Firefox on paras selain tähän käyttöön, koska Firefoxiin saa parhaan tuen coComment-laajennoksella, mutta ilmeisesti homma toimii ihan mukavasti muillakin.

Kommentointi ei ole käytössä.