Jäätelömatkailua

Mikä siinä onkin, että viime kesänä emme millään saaneet aikaiseksi matkustaa Mustanlahden satamaan nautiskelemaan italialaisesta jäätelöstä, mutta nyt matka onnistui peräti lasta vaunuissa kuskaten. Oli muuten hyvää jäätelöä – jotakuinkin aidon italialaisen veroista. Bonuksena vohvelit ovat itsepaistettuja! Kojulla leijaileekin herkullinen vohvelintuoksu.

Kaupungilla käyminen pojan kanssa kävi suhteellisen kätevästi, kaksistaan, mutta en tiedä, kuinka kivaa homma yksin olisi. Voi olla, että huvireissulle ei ihan heti viitsisi lähteä, sen verran pitää varautua ja varustautua matkaan.

2 kommenttia

  1. Minkähän firman jäätelöistä lie kyse? Helsingissä taikasana on ’Helsingin jäätelötehdas’, joka pyyhkii nämä Ingmanit/Valiot mennen tullen ja pärjää ihan kohtuu hyvin aidolle italialaiselle tavaralle – mutta osaselittäjänä varmaan se, että Helsingin jäätelötehtaan porukka on alkuperältään italialaisia.

  2. Enpäs tiedä, olisiko ihan joku paikallinen yhden kojun firma? Tiedäpä tuosta, mutta ihan kyllä pärjää aidolle italialaiselle.

Kommentointi ei ole käytössä.