Battlestar Galactica nähty

tv ja elokuva

Eilen katselimme viimeiset kolme jaksoa Galacticaa. On se vaan hyvä, vaikka yhdessä välissä pitikin kestää kolmen täytejakson putki, joka ei edistänyt pääjuonta ollenkaan (onneksi kolmas jaksoista oli sentään edes muuten hyvä). Kokonaisuutena tuo oli erinomainen.

Ei ole tietoa, milloin Nelonen tuon aikoo näyttää, mutta ei hätää: meidän boksimme on kaupan! Huuto.Netistä löytyy. Lähtöhinta 40 euroa, päälle pienet postikulut mikäli et voi noutaa Tampereelta – noin halvalla tuota tuskin saa mistään.

2 kommenttia

  1. Saarelan Mikko tässä terve!
    Onko sulla se battlestar galactica season2 boxi vielä myytävänä?
    Voisin ostaa sen sinulta pois jos sen siihen ilmoittamaasi hintaan myyt!
    Moro!

  2. Suosittelen lukutaitoharjoituksia: kuten yllä lukee, boksi on Huuto.netissä myynnissä. Tällä hetkellä se lähtee hintaan 41 euroa + 2,60 euroa postikuluja. Sinne vain huutamaan.

Kommentointi ei ole käytössä.