Galactica myyty

tv ja elokuva

Ihan turha sanoa, että tv-sarjojen katsominen DVD:ltä on kallista puuhaa. Battlestar Galactican kakkoskauden jaksoille tuli hintaa alle 10 senttiä jakso, kun boksi ostettiin noin 50 eurolla ja myytiin 48 eurolla. Vielä kun boksin alunperin maksoi luottokortilla ja lasku erääntyy vasta viikon päästä, niin huutokaupasta saadut rahat ehtii saada ennen sitä. Ei paha, ja sama kuvio odottaa varmasti kolmoskauttakin, jahka se DVD:lle saadaan (joskus vuoden päästä aikaisintaan, vastahan se parin viikon päästä alkaa).

3 kommenttia

  1. Mistä hommasit tuon viidelläkympillä? Halvin mitä minä olen löytänyt on Play.comin 59 @… 🙂

  2. CDWOW:ssa oli 49 euroa. Nyt sitä ei löydy, joten olisiko loppuunmyyty. Olisi siis kannattanut ostaa minulta =)

  3. Ikävä kyllä juuri nyt ei ollut varaa tuohon… 🙁 Mutta hyvä tietää tuo CDWOW, pitää vaikka ensi palkan jälkeen katsoa, olisiko hinta sama. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.