Pikselitaiteen ystäville

Pikselitaiteen ystäville tämä on mannaa: Lenser Pixel ART on valtava kaupunkinäkymä, piirretty rakkaudella pikseli kerrallaan. Tästä riittää tutkittavaa pitkäksi aikaa pikkudetaljien ystäville.

Muoks: Lovepixel on alkuperäinen lähde. Minulle tuo ensin linkittämäni avautui kyllä huomattavasti ripeämmin. Hieno se on, joka tapauksessa.

2 kommenttia

  1. Rakkautta ehkä tekemisessä on, mutta pikseli kerrallaan tuota ei ole tehty. Kuvassa on niin paljon toistuvia pikselikuvioita samoissa esineissä, että niiden tekeminen pikseli kerrallaan on mahdotonta. Puut ja puskat ovat kopioita toisistaan, junaradan viereiset pikkukivet toistavat kuvionsa vähän matkan välein. Joko tekijöillä on softa joka tekee juuri näitä valmiista paloista (puu, auto, pätkä tietä) tai sitten vain on ollut pitkät hermot kopioidessa esineitä photarissa.

  2. Aika paljon on varmaan copypastea, mutta on tuossa silti aika mielipuolinen määrä työtä, kun tuota on koostettu. Kuvallahan on kokoa 10000 x 10000 pistettä… Siihen mahtuu aika paljon pientä näperrystä, vaikka jokaista yksittäistä esinettä ei erikseen piirtäisi.

Kommentointi ei ole käytössä.