Hyvä muuttofirma Tampereella

Muutimme pari viikkoa sitten. Ei mikään paha muutto sinänsä, matkan suhteen ainakaan, kun muutto tapahtui Kaukajärveltä Kaukajärvelle. Pientä haittaa siitä, että uusi kämppä on kolmannessa kerroksessa hissittömässä talossa, vähän isompaa siitä, että muutto piti hoitaa samalla kun jaloissa pyöri pari pientä lasta.

Yllättävän vähän lapsista oli haittaa. Aikaahan lastenhoito vie, joten pakkaamiseen piti varata enemmän aikaa ja mitään ei voinut hoitaa yhdessä, kun toisen piti hoitaa lapsia. Laatikkoleikki sujui kuitenkin kätevästi ja itse muuttopäivänäkin lapset saatiin hoidettua erittäin kätevästi.

En kuitenkaan suosittele muuttamista pienten lasten kanssa, varsinkaan ilman apua. Meille korvaamattomaksi osoittautui kunnon muuttopalvelu. Mietimme aluksi auton ja laatikoiden vuokraamista, mutta laskeskelu ja tarjousten pyytäminen osoitti, että muuttomiehistä ei joutunut valtavasti enempää maksamaan. Muuttopäivä oli valtavasti helpompi, kiitos muuttomiesten.Grundell

Muuttomme hoiti Grundell. Pyysimme tarjouksen toisestakin firmasta, mutta Grundellin tarjous samalle hommalle (auto ja kuljettaja, kolme muuttomiestä ja 70 laatikkoa) oli monta sataa euroa halvempi. Hinta osoittautui vieläkin paremmaksi kun lasku lopulta saapui, se oli nimittäin satasen tarjouksessa luvattua halvempi. Hintaero laatikoiden ja auton vuokraamiseen ei ollut lopulta kovin suuri, varsinkin kun säästetty vaiva oli valtava.

Grundellin palvelu toimi hyvin. Muuttoauto saapui sovittuun aikaan, muuttomiehet olivat tehokkaita ja lastasivat auton nopeasti ja purkaminenkin sujui erittäin kätevästi. Kaikki tavara siirtyi kolmanteen kerrokseen ongelmitta, vaikka laatikkojen kantaminen lopulta nostikin vähän hikeä pintaan muuttomiehillekin. Mitään ei hajonnut ja törkeän painava pesukonekin saatiin portaita ylös ilmeisen vähällä vaivalla (se, miten 59,5 senttiä leveä pesukone saatiin kylpyhuoneeseen 57 senttiä leveästä ovesta on sitten eri juttu).

Tampereella muuttoa suunnittelevien kannattaa siis ehdottomasti pyytää tarjous Grundellilta.

11 kommenttia

 1. Kilpailutin 2 valtakunnallisesti suurinta muuttofirmaa Muuttopalvelut Niemen ja Grundellin. Niemen palvelu töykeä ja hinta oli ihan katastrofaalisen korkea, toisin kuin Grundellin jossa hinta ja laatu kohtasivat. Asiallinen asiakaspalvelu ja auto ja miehet 15 min etuajassa (eivät veloittaneet tästä ajasta). Kaikki tavarat ehjänä perille ja palvelu muuttomiehiltä huippuluokkaa. Grundellin ajojärjestely järjesti vielä laatikot pois samana päivänä kun soitin. Kiitos, suosittelen. Teme, Helsinki

 2. Näin ne kokemukset eriävät. Äitini muutti Tampereelta Helsinkiin välivarastoinnin kautta ja kun tavarat saapuivat niin lukuisat huonelkalut oli mennyt rikki tai hvitetty, ilmeisesti varastointivirheen takia. He toivat (kyllä ajoissa) tavarat mutta muuttokuormassa oli jonkun toisen tavaroita ja tunnearvoltaan tärkeitä tavaroita oli kokonaan hävitetty. Huvittavinta on se että Grundell suhtautui koko asiaan täysin ammattitaidottomasti ja sovitteluhaluttomasti. Väittävät että esimerkiksi pesukonetta ei ollut lainkaan kuormassa.
  Emme päässeet sopimukseen korjauksista niin kävimme kuluttajaasiamihen kanssa neuvotteluja, mutta heidän kielteinen kantansa pysyy.

  Näin töykeätä asiakaspalvelua kuin sieltä saaneena en voi suositella tämän tapauksen johdosta Grundellia.

 3. Kokemuksemme Grundellista ovat P-J H:n kanssa samankaltaiset. Taitaa olla firman tapa toimia. Grundellin hoitamassa muutossa hajosi kirjoituspöydänlevymme. Reklamaatioomme emme ole saaneet vastausta.

  En suosittele yritystä.

 4. Sain elokuussa huippupalvelua, laitettiin kalusteet suoraan oikeisiin huoneisiin ja muuttomiehet olivat valmiina asentamaan digiboxinkin. Ihan huippupalvelu. Mukavat muuttomiehet ja kaikki mitä luvattiin pidettiin. Hintansa väärti. Suosittelen -Jussi

 5. Grundell saa myös täältä kehuja. Kilpailutin 3 pääkaupunkiseudun muuttoyritystä, Grundell ei ollut halvin, mutta mukava myyjä vakuutti hyvällä palvelullaan. Myyntipuheet pitivät paikkansa. Muuttomiehet tulivat, paketoivat kotimme, siirsivät sen ja purkivat kalusteet ja tavaramme toivomillemme paikoilleen. Enään ei banaanilaatikoita ja pakettiautoa. Suosittelen ehdottomasti!!!

 6. Käytimme Grundellin palvelua kesällä 2010
  Tuli 2 isoa kaveria, ei mistään mister Finland kisasta, mutta pakkasivat koko asuntomme 5 h+k hämmästykseksemme yhdessä päivässä, itse pakkasimme ainoastaan vaatteemme.Seuraavana aamuna oli 2 kaveria lisää ja isoooooo muuttoauto ja koko kotimme siirtyi kerralla uuteen osoitteeseen jossa muuttomiehet kokosivat sängyt ja ison kirjahyllymme. Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Kiitos erittäin hyvästä palvelusta.

 7. Saatiin hyvää palvelua. Tosi mukavat muuttomiehet, jotka hoitivat homman reippaasti. Hyvää palvelua. MANTA/VANTAA

 8. Itse suosin pienempiä ja yksityisiä firmoja, yleensä parempaa palvelua ja mukava asenne työhön ja asiakkaaseen. Viimeisimpänä Lahteen muuttaesa Yesgo toimi erittäin hyvin.

 9. Itse olen muuttanut pienellä aikaa 3 kertaa.

  Jokaisena kertana käyttänyt Grundelia.Hyvin on mennyt,ajallaan ovat tulleet,hauskoja heppuja roudaamassa tavaroita.
  Mutta vikalla kerralla hajosi tavaraa ja yksi jätesäkki katosi.

  Ei mitään vastausta,kun kyselin sähköpostitse.Siihen vähän petyin

 10. Tilasin kyseisen muuttopalvelun toimittamaan 2km päähän toisistaan 5 isompaa huonekalua. Tämä kokonaisuudessa kesti hieman alle 2 tuntia. Valitettiin myös, että kun ei otettu mukaan kantohihnoja, jotka minusta kuuluu perustarvikkeisiin muuttopalvelun suorittajille?

  Tämän jälkeen laskutettiin 3 tunnin töistä vaikka kohteista grundelin toimipisteelle on matkaa autolla n. 10-12 minuuttia. Yritin saada ainakin kolmesti tietää laskutuksen perusteista, mutta tuloksetta. Asiakaspalveluna suorastaan törkeää. Maksoin pitkin hampain laskusta 2,5 tunnin töistä, joka sekin oli mielestäni yläkanttiin ja kyseinen firma muistutti minua maksumuistutuksella.

  En suosittele kyseistä firmaa kenellekään.

 11. Täytyisi aina muistaa katsoa kolikon toinenkin puoli, sen toisen puolen silmillä.
  Jos muuttoautoon otetaan kaikki mahdollinen apuvälinesarja mitä saattaisiin tarvita, niin täytyy ottaa mukaan myös toinen auto tai perävaunu mihin tavarat pakataan. Eli autoa tilatessa täytyisi olla tavaroista niin kuin muistakin asioista mahdollisen tarkka näkemys jotta kaikki sujuisi mahdollisiman mutkattomasti.
  Kommenttina vielä, halvin ei aina ole kaikkein halvin, monestakin syystä.
  YLI puolivuosisataa muuttoja roudannut, ja kantapään kautta oppinut

Kommentointi ei ole käytössä.