Mysteeri: Amurin noita (Tampere)

Pakohuone

Amurissa liikkuu kummia huhuja Tampereen viimeaikaiseen rikosaaltoon liittyen. Ihmiset vailla rikostaustaa tekevät rikoksia ja kaduilla kuiskitaan, että kaiken takana on Amurin noita. Mistä on kyse?

  • Mitä: Amurin noita Mysteerillä
  • Milloin: la 7.7.2018
  • Kenen kanssa: Die Kühe eli Nooa ja Aapo
  • Tulos: ulos 58.04, noin neljä vihjettä
  • Arvio: Tampereen parhaita!

Tiukille meni ajan kanssa, kevyttä paniikkia oli loppua kohden, mutta lopulta uloskäynti onnistui ennen ajan loppumista. Ennätysaikoja ei hätyytelty, mutta kun huoneen ulospääsyprosentti kolmen hengen joukkueilla on niinkin suuri kuin 15 %, lienee syytä pitää ylipäänsä ulos pääsemistä voittona.

Huone nousee listoillani parhaaksi tähän asti pelaamistani. Huoneessa oli toki perinteisiä lukkoja ja muita tavanomaisia pulmia, mutta monta hienoa, ennennäkemätöntä pulmaa, joissa sai käyttää aistejaan monipuolisesti. Joukkoon mahtui useampikin edukseen erottuva pulma.

Huone oli sisustettu tyylikkäästi ja teemaan sopivasti. Huone oli selvästi kiinnostavampi ja vahvempiteemaisempi kuin Mysteerin vanhempi Siirin piina, joten selvästi kehitystä on siinä suhteessa tapahtunut.

Mikäli kaipaat pakohuoneelta haasteita, Amurin noita tarjoaa tiukasti tekemistä. Kolme pelaajaa on ehdoton minimipelaajamäärä tälle, neljällekin riittää kyllä mukavasti tekemistä (neljällä pelaajalla ulospääsyprosentti nousee jopa 20 prosenttiin). Ihan ensikertalaisten kannattaa kokeilla helpompia huoneita ensin.

Amurin noita